Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

1P-LSD

1P-LSD 100mcg Blotters

€ 5,95

Hoewel de associatie vaak wordt gelegd met de LSD die te vinden is op festivals zoals Woodstock, is niks minder waar. Het grote verschil is namelijk dat deze hoge kwaliteit 1P-LSD 100mcg Blotters legaal te kopen zijn, mits het voor onderzoeksdoeleinden is! Prijzen zijn per blotter.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
520% € 4,75
1027% € 4,35
2537% € 3,75
5045% € 3,25
10050% € 2,99
Populair product 27 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

1P-LSD 100mcg Blotters

1P-LSD 100mcg Blotters behoren tot de Lysergamides klasse, waar er hier nóg meer van zijn! Deze, van origine psychedelische stof, is relatief jong qua bestaan. Daarom raden wij elke onderzoeker aan die zich op Funcaps bevindt om eens te duiken in de wonderlijke wereld van 1P-LSD 100mcg Blotters! Weet wel: wij verkopen dit enkel voor onderzoeksdoeleinden!

Te verwachte onderzoek effecten van 1P-LSD 100mcg Blotters

De volgende te verwachten effecten binnen onderzoek zijn gehaald uit zowel andermans onderzoek als anekdotisch bewijs, dusdanig raden wij iedereen aan om eerst zelf onderzoek te doen om het zeker te weten! Mogelijke effecten kunnen zijn:

  • Visuele hallucinaties
  • Een verwerpt idee van tijd
  • Een verstrekte introspectie
  • Euforie
  • Ego-verlies

Gevarenaanduidingen 1P-LSD 100mcg Blotters

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 1P-LSD 100mcg Blotters

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De Blisters niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.