2-FA Poeder

2-FA Poeder

2-FA Pellets 60mg

2-FA Pellets 60mg

2-FA Poeder

Prijzen zijn per gram. 2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

De effecten van 2-FA poeder worden vergeleken met een milde versie van speed. 2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof.
€ 15,00
SKU
2-FA Poeder

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
23% € 14,50
513% € 13,00
1027% € 11,00
2537% € 9,50

2-FA poeder informatie

2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof. Buiten 2-FA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

2-FA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 2-Fluoroamphetamine en 1-(2-Fluorophenyl)propan-2-amine. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Effecten 2-FA poeder

De effecten van 2-FA poeder worden vergeleken met een milde versie van speed.

Gevarenaanduidingen 2-FA poeder :
  • 2-FA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen 2-FA poeder :

BIJ CONTACT VAN 2-FA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 2-FA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 2-FA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Prijzen zijn per gram. 2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.