2-FA Poeder

Prijzen zijn per gram. 2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

SKU
2-FA Poeder
€ 15,00
  • Koop 2 voor € 14,50 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 13,00 en bespaar 13%
  • Koop 10 voor € 11,00 en bespaar 27%
  • Koop 25 voor € 9,50 en bespaar 37%

2-FA poeder

2-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof. Buiten 2-FA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

2-FA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 2-Fluoroamphetamine en 1-(2-Fluorophenyl)propan-2-amine. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Lees meer over 2-FA op Wikipedia.
Lees meer over 2-FA op PsychonautWiki.

 

Gevarenaanduidingen:
  • 2-FA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT VAN 2-FA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 2-FA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 2-FA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

No Related Posts