Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Binnenkort Verboden

2-METHYL-AP-237 HCl Poeder VANAF 16-04-2024 VERBODEN

€ 40,00

Prijzen zijn per 0,5 gram. Met een zuiverheid van 98% garanderen wij een ges;aagd onderzoek!

(Binnenkort verboden OP=OP)

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
213% € 35,00
525% € 30,00
1038% € 25,00

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

2-METHYL-AP-237 HCl informatie

2-METHYL-AP-237 HCl Poeder is een innovatief onderzoeksproduct dat is ontworpen voor gebruik in gespecialiseerde laboratoria en onderzoeksinstellingen. Deze hoogwaardige chemische stof is een derivaat van de AP-237-klasse van opioïden en wordt gekenmerkt door zijn krachtige analgetische eigenschappen. Dankzij het hydrochloridezout is het poeder goed oplosbaar en gemakkelijk te hanteren voor diverse toepassingen.

2-METHYL-AP-237 populariteit

Als een van de nieuwere leden van de oipioïd familie, wordt 2-METHYL-AP-237 HCl Poeder steeds populairder in onderzoeks- en ontwikkelingsstudies. Ons product wordt geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen, wat resulteert in een zuiverheid van meer dan 98%. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in gevoelige experimenten en bij de ontwikkeling van nieuwe farmaceutische producten. Deze kwaliteitsstandaard proberen wij te hanteren voor al onze producten!

Hoe moet ik het bewaren?

Om de stabiliteit en houdbaarheid van het 2-METHYL-AP-237 HCl Poeder te waarborgen, wordt het geleverd in een luchtdichte, lichtwerende verpakking. Dit beschermt de verbinding tegen licht, lucht en vocht, wat essentieel is voor het behoud van de integriteit en effectiviteit van het product.

Let op: 2-METHYL-AP-237 HCl Poeder is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en is niet bedoeld voor menselijke consumptie. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving in uw land voordat u dit product aanschaft.

Gevarenaanduidingen 2-METHYL-AP-237

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 2-METHYL-AP-237

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.