Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

2C-D Pellets 25mg

€ 7,50

Pellets met 25mg 2C-D. Prijzen zijn per pellet.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
57% € 7,00

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

2C-D informatie (pellets)

2C-D, Research Chemical, ook wel 2,5-Dimethoxy-4-methylphenethylamine genoemd, wordt alleen voor research doeleinden gebruikt. De chemical bestaat voor 98% uit zuivere stof.

 

Werking 2C-D

De werking van 2C-D wordt vergeleken met die van 2C-B en ook wel MDMA. Van 2C-D wordt gezegd dat er minder "mindfucks" ontstaan dan bij andere mogelijke drugs. De effecten die optreden tijdens het gebruik van 2C-D, zullen 3 tot 6 uur duren.

Gevarenaanduidingen 2C-D:

  • 2C-D kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 2C-D:

BIJ CONTACT VAN 2C-D met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 2C-D tabletten niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de pil bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Lees meer over 2C-D op Wikipedia.
Lees meer over 2C-D op PsychonautWiki.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.