Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

2F-Ketamine Kristalpoeder

€ 9,95

Prijzen zijn per 0,5 gram. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat wanneer er een aantal van 2 wordt gekocht, dat dit gelijk staat aan 1 gram. Maar dan wel met 8% korting! Ben je op zoek naar goedkope 2F-Ketamine Kristalpoeder? Dan moet je bij Funcaps zijn! Dit product wordt enkel verkocht voor onderzoeksdoeleinden.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
25% € 9,50

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

2F-KETAMINE (2-FDCK) KRISTALPOEDER INFORMATIE

Hoewel de 2-F Ketamine kristalpoeder vaak vergeleken wordt met ketamine, is dit niet geheel terecht. Zo is de chemische samenstelling van het kristalpoeder wat wij verkopen anders, waardoor het legaal is voor jou om te kopen als onderzoekstof. Mocht 2F-Ketamine kristalpoeder kopen niet hetgeen zijn wat het beste past bij jouw koop-intentie, dan raden we je aan om eens te kijken bij onze 2F-Ketamine Pellets die van net zo'n hoge kwaliteit zijn!

De effecten van 2F-Ketamine

Onderzoek heeft uitgewezen dat 2-F Ketamine, in een gecontroleerde omgeving, een verdovende werking heeft. Deze verdovende werking zou effectief zijn binnen 15 minuten, maar dit verschilt natuurlijk per onderzoek. Denk bij deze effecten aan bijvoorbeeld een onrealistisch beeld betreffende de grootte van lichaamsdelen, uittreding van lichaam gevoel, het gevoelloos worden van lichaamsdelen en een pijn verdovende werking.

Gevarenaanduidingen 2F-Ketamine

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 2F-Ketamine

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De Kristalpoeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.