3-FA Pellets 50mg

3-FA Pellets 50mg

3-FA Poeder

3-FA Poeder

3-FA Pellets 50mg

Prijzen zijn per pellet. 3-FA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

€ 2,95
SKU
3-FA Pellets 50mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
515% € 2,50
1022% € 2,30
2529% € 2,10
5039% € 1,80
10046% € 1,60

3-FA pellets achtergrondinformatie

3-FA, ook wel 3-Fluoroamfetamine genoemd heeft een krachtige stimulerende werking. De Research Chemical bestaat voor 98% uit zuivere stof.

Ben je op zoek naar andere effecten? Wij hebben een enorm groot aanbod Research Chemicals! Daarnaast hebben wij binnen Funcaps andere shops waar je terecht kunt, zoals: Vapeshop, Seedshop en Smartshop. Of wellicht ben je op zoek naar accessoires voor jouw research, ook dit kun je in onze webshop vinden.

3-FA pellets werking

De mogelijke effecten van 3-FA pellets zijn:

  • Stimulatie
  • Focusverbetering
  • Verhoogd libido
  • Motiverend
  • Tijdsvervorming
  • Uithoudingsvermogen

Gevarenaanduidingen 3-FA pellets :

  • 3-FA kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 3-FA pellets:

BIJ CONTACT VAN 3-FA met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 3-FA niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 3-FA bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Lees meer over 3-FA op Wikipedia.
Lees meer over 3-FA op PsychonautWiki.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.