Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

3-FMA Poeder

€ 20,00

Prijzen zijn per gram. 3-FMA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

3-FMA poeder informatie

3-FMA bestaat voor 98% uit zuivere stof. Buiten 3-FMA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

3-FMA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 3-Fluoromethamphetamine en 1-(3-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Effecten 3-FMA poeder

De effecten van 3-FMA poeder worden vergeleken met een milde versie van speed.

Gevarenaanduidingen 3-FMA poeder:

  • 3-FMA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 3-FMA poeder:

BIJ CONTACT VAN 3-FMA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 3-FMA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 3-FMA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

 

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.