Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

3-Me-PCPy Poeder

€ 35,00

Prijzen zijn per 0,5 gram

3-Me-PCPy Poeder bestaat voor 98% uit zuivere stof. Deze research chemical behoort tot de arylcyclohexylamine groep. Deze stof is enkel voor de ervaren onderzoeker, door de grote kracht er van!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
214% € 30,00
529% € 25,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

3-ME-PCPY POEDER INFORMATIE

Zoals te lezen was in de productinformatie hier boven, behoort 3-Me-PCPy tot de Arylcyclohexylamine groep, waar je hier alles over kan vinden! Helaas wordt dit vaak verward met de illegale stof Ketamine, maar niks is minder waar! 3-Me-PCPy is namelijk een compleet legaal onderzoeksmiddel, mits het enkel voor onderzoek gebruikt wordt. 

Effecten 3-ME-PCPY POEDER

3-Me-PCPy is een psychoactieve stof. Naast Ketamine, worden de werkingen ook vaker verwant aan die van PcP. Onderzoek heeft uitgewezen dat 3-Me-PCPy een mogelijke volgende werking heeft op het centrale zenuwsysteem:

  • Dissociatie
  • Euforie
  • Hallucinaties
  • Verdoving

GEVARENAANDUIDINGEN 3-ME-PCPY Poeder:

De poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 3-ME-PCPY Poeder:

BIJ CONTACT VAN 3-ME-PCPY Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.