Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

3-MMA Kristal

€ 25,00

Prijzen zijn per gram. 3-MMA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
210% € 22,50
532% € 17,00
1044% € 14,00
2548% € 13,00

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

3-MMA Kristal informatie

3-MMA bestaat voor 98% uit zuivere stof. Buiten 3-MMA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

3-MMA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 3-Methyl-Methamphetamine, N-methyl-1-(3-methylphenyl)propan-2-amine en 3-Me-MA. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Effecten 3-MMA Kristal

De effecten van 3-MMA Kristal worden vergeleken met een milde versie van speed.

Gevarenaanduidingen 3-MMA Kristal:
  • 3-MMA Kristal kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen 3-MMA Kristal:

BIJ CONTACT VAN 3-MMA Kristal met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 3-MMA Kristal niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 3-MMA Kristal bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.