Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

4B-MAR Poeder

€ 35,00

Prijzen zijn per gram

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
27% € 32,50
514% € 29,95
1034% € 22,95
2557% € 14,95

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

4B-MAR Poeder informatie

De 4B-MAR Poeder is alleen voor research doeleinden verkrijgbaar. Naast de RC's kun je accessoires voor jouw research bestellen, zoals: lege capsules in verschillende maten, een weegschaal en sluiting zakjes.

 

Gevarenaanduidingen:

  • Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De 4B-MAR Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de 4B-MAR Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.