Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

4-FMA

4-FMA Capsules 130mg

€ 3,99

Capsules met 130mg 4-FMA. De 4-FMA is ook in poeder of in tabletten verkrijgbaar. 98% zuivere stof.

Prijzen zijn per capsule.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
510% € 3,60
1015% € 3,40
2519% € 3,25
5025% € 2,99
10034% € 2,65

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

4-FMA CAPSULES INFORMATIE

De capsules zijn ook verkrijgbaar in poeder vorm en 4-FMA pillen. 4-FMA bestaat voor 98% uit zuivere stof. We hebben meerdere Research Chemicals en accessoires, die vindt je in onze shop! Denk hierbij aan weegschalen en lege capsules in verschillende maten. Zo helpen we je graag in je zoektocht naar de beste onderzoeksmiddelen!

GEVARENAANDUIDINGEN 4-FMA CAPSULES:

De capsules kunnen, bij aanraking, leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Wij raden zeer sterk af om research chemicals te lozen in het milieu, doe dit altijd op een veilige wijze.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 4-FMA CAPSULES:

BIJ CONTACT VAN 4-FMA met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

4-FMA capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.