5-MeO-DiPT Poeder

5-MeO-DiPT Poeder

5-MeO-DiPT Poeder

Prijzen zijn per 0,5 gram

5-MeO-DiPT Poeder bestaat voor 98% uit zuivere stof.

€ 35,00
SKU
5-MeO-DiPT Poeder

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
27% € 32,50
514% € 30,00
1029% € 25,00

5-MeO-DiPT Poeder

De chemical is verkrijgbaar in poeder. Naast deze RC hebben we meerdere chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

 

Gevarenaanduidingen:

  • 5-MeO-DiPT Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT VAN 5-MeO-DiPT Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de 5-MeO-DiPT Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.