Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

5-MeO-DMT Poeder (Freebase)

€ 0,15

Prijzen zijn per milligram, let hier dus ook op bij het selecteren in de winkelwagen!

5-MeO-DMT Poeder (freebase) bestaat voor 98% uit zuivere stof. Deze research chemical is enkel bedoeld voor de onderzoeker die écht vrijheid in een wetenschappelijke omgeving wilt ervaren. Klinkt dit als wat voor jou? Kies dan vandaag nog er voor om 5-MeO-DMT poeder (Freebase) te kopen!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
25027% € 0,11
50033% € 0,10
100040% € 0,09
250047% € 0,08
500053% € 0,07
1000060% € 0,06
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

5-MEO-DMT POEDER (FREEBASE) INFORMATIE

De stof waar 5-MeO-DMT poeder (Freebase) op gebasseerd is, staat bekend om de psychedelische krachten welke deze bezit. Ooit is deze research chemical ontdekt in de oerwouden van Zuid-Amerika, waarbij het in sjamanistische rituelen gebruikt werd voor visoenen en een overbrugging naar een spirituele wereld. Vandaag de dag, velen jaren later, wil men onderzoek kunnen doen naar dit super interessante middel! Daarom is het uiteindelijk mogelijk geworden om 5-MeO-DMT poeder (Freebase) te kopen op de vrije markt, natuurlijk enkel voor onderzoeksdoeleinden. Het is niet 100% hetzelfde als de oeroude stof uit het regenwoud, die is namelijk niet legaal in Nederland. Het kan dus voorkomen dat je onderzoeksresultaten licht afwijken in relatie tot de originele stof.

5-MeO-DMT poeder (Freebase) mogelijke effecten

Zoals we al benoemden, de te verwachten effecten in je onderzoek kunnen verschillen in relatie tot het origineel. Daarnaast is de onderzoeksomgeving en doelgroep ook van directe invloed op de mogelijke te verwachten effecten.

  • Intense hallucinaties
  • Ontstijging van de geest
  • Euforische bewustzijn
  • Empathie

De aan te raden onderzoeksbasis, vooral voor iemand die niet ervaren is met wetenschappelijk onderzoek, is 8 tot 10 milligram. Ben je een ervaren wetenschapper? Dan kan 12 tot 15 ook. Op zoek naar andere stoffen voor onderzoek met een soortgelijk effect? Kijk dan eens bij de Fumarate variant!

Gevarenaanduidingen 5-MeO-DMT Poeder (Freebase)

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 5-MeO-DMT Poeder (Freebase)

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.