Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Binnenkort Verboden

ADB-BUTINACA VANAF 16-04-2024 VERBODEN

€ 34,90

Prijzen zijn per gram.

(Binnenkort verboden OP=OP)

ADB-BUTINACA is een synthetische cannabinoïde , maar mag uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
29% € 31,90
529% € 24,95
1031% € 23,95
2543% € 19,95
5046% € 18,95
10049% € 17,95
25054% € 15,95
50060% € 13,95
100064% € 12,50

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

ABD-Butanica poeder info

ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die behoort tot de groep van nieuwe psychoactieve stoffen (NPS). Het werkt als een krachtige agonist van de CB1 receptor en is vergelijkbaar met JWH-210. ADB-Butinaca is te koop bij Funcaps.nl, dat hoogwaardige en zuivere onderzoekschemicaliën aanbiedt. We zorgen voor een snelle en discrete verzending, dus je kunt je ADB-Butinaca poeder vandaag nog kopen en beginnen met je experiment, veel plezier! Let op, we verkopen dit enkel voor onderzoeksdoeleinden.

ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die wordt onderzocht als alternatief voor cannabis. Het staat bekend om zijn psychoactieve eigenschappen en wordt vaak gebruikt als onderzoekschemicaliën. ADB-Butinaca wordt vaak verkocht als poeder of in de vorm van verstoven kruidenmengsels en kan op verschillende manieren worden onderzocht. Het werkt hetzelfde als THC, maar is krachtiger. Het bindt aan de CB1 receptor als een agonist, wat resulteert in activiteit. Synthetische cannabinoïden zijn chemische verbindingen die zijn ontworpen om effecten te produceren die vergelijkbaar zijn met de natuurlijk voorkomende cannabinoïden in de cannabisplant. Deze synthetische versies worden echter in laboratoria gemaakt en hebben vaak sterkere effecten dan natuurlijke cannabis. Ze zijn ook gemakkelijker verkrijgbaar. ADB-Butinaca kan verschillende effecten hebben die lijken op die van cannabis, waaronder ontspanning, verhoogde euforie en veranderingen in de waarneming. Sommige proefpersonen kunnen ook hallucinogene effecten ervaren, zoals visuele vervormingen en veranderingen in de perceptie van tijd. Het is echter belangrijk om te weten dat de effecten van ADB-Butinaca sterk kunnen verschillen van persoon tot persoon.

GEVARENAANDUIDINGEN ADB-BUTINACA

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN ADB-BUTINACA

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.