Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Hangover Supplementen

After-C

€ 2,95
After-C kopen is de perfecte remedie tegen de dip na het stappen! Nooit meer last van een kater? After-C helpt je lichaam te herstellen na een avondje stappen. Met een unieke blend van vitaminen, mineralen en aminozuren vermindert After-C de symptomen van een kater, zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

After-C informatie

Nooit meer last van een kater na gebruik van Coke? After-C kopen, helpt je lichaam te herstellen na een avondje stappen. Met een unieke blend van vitaminen, mineralen en aminozuren vermindert After-C de symptomen van een kater, zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid.

De voordelen van After C kopen

  • Sneller te herstellen: De voedingsstoffen in After-C helpen je lichaam om de schade te herstellen die alcohol heeft aangericht.
  • Je energie te verhogen: After-C bevat B-vitamines die je energieniveau een boost geven.
  • Je concentratie te verbeteren: After-C helpt je om je weer scherp te voelen.
  • Je humeur te verbeteren: After-C bevat ingrediënten die je humeur een boost geven.

De inhoud van onze After C

Wanneer je ervoor kiest om onze After-C te kopen, krijg je 4 pillen. De bruine pil is een vitaminepil die ervoor zorgt dat alle giftige stoffen uit je lichaam worden verwijderd. Daarnaast zorgt de Guarana pil ervoor dat de symptomen van een kater worden onderdrukt. De andere 2 pillen zijn Ivoor 5-http pillen. Dit zorgt ervoor dat het aminozuur in de hersenen wordt omgezet naar een neurotransmitter, wat de gemoedstoestand doet stabiliseren. Liever iets ander proberen? Dan is onze After- E ook nog een optie!

Het gebruik van After-C

Neem de ochtend nadat je bent gaan feesten de 4 pillen in de verpakking samen met 1 tot 4 glazen water.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.