Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

AMT Poeder

€ 35,00

Prijzen zijn per 0.5 gram

AMT (Alpha-Methyltryptamine) bestaat voor 98% uit zuivere stof.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
29% € 32,00
514% € 30,00
1020% € 28,00
2029% € 25,00
5043% € 20,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

AMT (Alpha-Methyltryptamine)

De chemical is verkrijgbaar in poeder en pellets. Naast deze RC hebben we meerdere chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

 

Gevarenaanduidingen:

  • AMT (Alpha-Methyltryptamine) kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT VAN het kristal met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de AMT (Alpha-Methyltryptamine) bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.