Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Baby Woodrose - Madagascar (10 seeds) - Indian Sprit

Special Price € 5,25 Normale prijs € 7,50

De verpakking bevat in totaal 10 zaadjes. LET OP! Gebruik je dit voor de eerste keer? Neem dan maximaal 3 zaden! Baby Woodrose - Madagascar (10 seeds) - Indian Sprit is een hallucinerende smartdrug. Heb je zin in een langdurige trip met hallucinatie effecten? Dan is dit precies waar je naar op zoek bent. In deze zaden zitten namelijk tryptamine hallucinogenen , die zorgen voor hallucinaties. Houdt er rekening mee dat deze trip gemiddeld 6-8 uur duurt. Wij raden af om in dit tijdsbestek andere stimulerende middelen te gebruiken. Bestel je Baby Woodrose - Madagascar (10 seeds) - Indian Sprit bij Funcaps en geniet van een snelle levering!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Baby Woodrose - Madagascar (10 seeds) - Indian Sprit

Deze zaden is afkomstig van de klimplant, de Hawaiian Baby Woordrose. Deze plant kun je vinden in meerdere landen binnen Zuid-Amerika. De zaden bevatten tryptaminen hallucigenen, deze zorgen ervoor dat je in een trip raakt en hierbij kunnen hallucinaties optreden. In totaal zal deze trip 6-8 uur aanhouden

Gebruik en DOSERING

Deze zaden zijn vrij krachtig en daarom is het belangrijk dat je hier voorzichtig mee omgaat. Gebruik nooit meer dan 3 zaden als je dit voor de eerste keer doet. Je kunt de zaden niet direct eten, deze moet je eerst nog klaar maken. Dit doe je door de velletjes te verwijderen en de zaden zo klein mogelijk te maken. Vervolgens pak je een kopje (NIET KOKEND) water en gooi je hier de zaden in. Laat het geheel 1 ½ staan, en drink het vervolgens op.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.