Baby Woodrose - Madagascar

Baby Woodrose - Madagascar

Baby Woodrose - Hawaii

Baby Woodrose - Hawaii

Cebil Zaden

Cebil Zaden

Baby Woodrose - Madagascar

Baby Woodrose Hawaii wordt geleverd in zakjes met 10 zaden

€ 15,95
SKU
Baby Woodrose - Madagascar

Baby Woodrose Madagascar informatie

De extra sterke variant van de Hawaiiaanse Baby Woodrose Madagascar brengt jou zelfs na het nemen van een paar zaden een intense psychedelische ervaring!

Baby Hawaiian Woodrose zijn zaden die kunnen worden genomen om een trip te ervaren die dicht bij LSD komt.

Effecten

LSA verruimt het bewustzijn op een manier die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose, niet veroorzaakt door de LSA maar door andere stoffen in de zaden. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet maar niet kokend water overheen. Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.