Deze week 15% korting op alle Lysergamiden! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

Bacopa Monnieri Capsules 100mg

€ 0,90

Bacopa Monnieri Capsules 100mg, prijzen zijn per stuk

Bacopa Monnieri capsules hebben een positief effect op jouw welzijn, waarbij het voornamelijk een gunstig effect heeft op je hersenen en geheugen.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
2522% € 0,70
5033% € 0,60
10044% € 0,50

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Informatie Bacopa Monnieri capsules

Bacopa Monnieri capsules hebben een positief effect op jouw welzijn, waarbij het voornamelijk een gunstig effect heeft op je hersenen en geheugen. Het middel wordt al eeuwenlang in de traditionele Ayurvedische geneeskunde gebruikt om ziekten te voorkomen, een gezond leven te bevorderen en de geest te versterken. Veel gebruikers melden dat het gebruik van Bacopa monnieri hun algehele cognitie verbeterde, met name hun geheugen.

Onderzoek bevestigt dan ook dat Bacopa een effectieve angstvermindering kan zijn, een krachtige cognitieve versterker en een krachtige hersenbeschermer met potentieel als behandeling voor de ziekte van Alzheimer.

Voordelen van Mucuna Pruriens capsules

  • Versterkt de denkkracht / cognitieve versterker
  • Verbeterd het leervermogen
  • Slaaploosheid
  • Vermindering van nervositeit, angst en stress
  • Potentieel behandeling voor de ziekte van Alzheimer

Gebruik Bacopa Monnieri in de westerse wereld

Het wordt in heel Azië veel gebruikt, zowel als farmaceutisch ingrediënten als als traditionele behandeling voor een breed scala aan aandoeningen, variërend van huidziekten tot psychische aandoeningen. In de westerse wereld wordt het meestal ingenomen vanwege zijn nootropische en anxiolytische eigenschappen en zijn potentieel als behandeling voor neurologische aandoeningen.

Gevarenaanduidingen Bacopa Monnieri Capsules 100mg

De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Bacopa Monnieri capsules bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren

Veiligheidsaanbevelingen Bacopa Monnieri

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Reviews

Schrijf een review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.