Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

Body Supplements - Fladrafinil Vega Caps 50mg (60 stuks)

€ 39,95

Één potje Fladrafinil capsules bevat 60 vegetarische capsules met 50mg Fladrafinil per capsule. Zorgt voor een ontspannen effect en helpt je met slaperigheid. Discreet verzonden en snel bezorgd bij Funcaps!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Body Supplements - Fladrafinil Vega Caps 500mg


Last van een minder vrolijke dag of heb je wel eens last depressieve gedachten na een festival? Niet gek hoor, want een heel weekend op een festival of feestje voelt ook meer aan als een sprookje en daardoor kan de terugkeer naar realiteit soms wel eens hard binnen komen. Speciaal hiervoor is Fladrafinil ontworpen, het zorgt voor onderdrukking van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, het ideale middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Fladrafinil discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

Andere voordelen van Fladrafinil


Fladrafinil beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verbeteren. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Fladrafinil interessant zijn. Bovendien heeft de stof een goed effect op ADHD en kan het dit zelfs verminderen.

Bijwerkingen van Fladrafinil


Over het algemeen zal het gebruik maken van Fladrafinil niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Hoofdpijn, hyperactiviteit, maagklachten en hoge bloeddruk. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Gevarenaanduidingen Fladrafinil

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Fladrafinil

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.