Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

Body Supplements - Mucuna Pruriens Vega Caps 400mg (125 stuks)

€ 34,95

Één potje Mucuna Pruriens capsules bevat 125 vegetarische capsules met 400mg Mucuna Pruriens per capsule. Mucuna Pruriens zorgt voor meer productie van zaadcellen en draagt bij aan de hormonale activiteit. Voor vrouwen draagt het gebruik bij aan een normale menstruatie. Bestel veilig en snel je Body Supplements - Mucuna Pruriens Vega Caps 400mg (125 stuks) bij Funcaps, discreet verzonden en snel geleverd!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Bestel Body Supplements - Mucuna Pruriens Vega Caps 400mg (125 stuks) bij Funcaps!

Heb je wel eens last van een verminderde zaadlozing of merk je dat je hormonen niet in balans zijn? Geen probleem, iedereen kan hier in zijn leven last van krijgen. In de meeste gevallen is het snel op te lossen en kan een supplement al veel verschil maken! Mucuna Pruriens zorgt ervoor dat de zaadproductie weer hersteld wordt en brengt je hormonen terug in balans. Net zoals onze andere producten leveren wij Body Supplements - Mucuna Pruriens Vega Caps discreet en zorgen we voor een snelle verzending. Niemand, behalve jij, weet dus wat je besteld hebt!

 

Voordelen van Mucuna Pruriens


Mucuna Pruriens heeft veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om je hormonen weer in balans te krijgen, maar kan het ook bijdragen aan een betere zaadlozing met meer sperma! Voor vrouwen heeft het ook voordelen en kan het zorgen voor een normale menstruatie.

 

Bijwerkingen van Mucuna Pruriens


Over het algemeen zal het gebruik maken van Mucuna Pruriens niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Vermoeidheid, misselijkheid en braken. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel! Net zoals andere superfoods is ook het gebruik van Mucuna Pruriens geen vervanging voor een gezonde levensstijl! Zie het eerder als een aanvulling op je normale levensstijl!

Gevarenaanduidingen Mucuna Pruriens

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Mucuna Pruriens

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.