Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

Body Supplements - Nefiracetam Vega Caps 200mg (30 stuks)

€ 27,95

Één potje Nefiracetam capsules bevat 30 vegetarische capsules met 200mg Nefiracetam per capsule. Het zorgt ervoor dat je geheugen verbeterd wordt en vermindert angsten. Ook helpt het je met de focus behouden op een bepaald onderwerp. Discreet verzonden en snel bezorgd!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Body Supplements - Nefiracetam Vega Caps 200mg

Last van angsten of heb je wel eens last van een angstig gevoel? Niet gek hoor, veel mensen hebben hier last van. In kleine mate kan dit niet veel kwaad, maar in grotere mate kan dit problemen met zich meebrengen. Vooral in belangrijke situaties wil je hier geen last van hebben en de angsten kunnen onderdrukken. Speciaal voor deze soort situaties is Nefiracetam ontworpen, het zorgt voor onderdrukking van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, het ideale middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Nefiracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

Andere voordelen van Nefiracetam


Nefiracetam beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Nefiracetam interessant zijn. 

Bijwerkingen van Nefiracetam


Over het algemeen zal het gebruik maken van Nefiracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: hoofdpijn, , misselijkheid of duizeligheid. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Gevarenaanduidingen Nefiracetam

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Nefiracetam

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.