Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

Body Supplements - Phenibut F.A.A. Vega Caps 175mg (60 stuks)

€ 35,95

Één potje Phenibut F.A.A. capsules bevat 60 vegetarische capsules met 175mg Phenibut F.A.A. per capsule. Ideaal voor wanneer je je voor een langere tijd moet concentreren op een bepaald onderwerp! Bestel je Phenibut F.A.A. snel en voordelig bij Funcaps!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Body Supplements - Phenibut F.A.A. Vega Caps 175mg (60 stuks)


Heb je binnenkort een belangrijk tentamen en moet je deze kosten wat het kost halen? Dan kan een middel dat je cognitieve functies een boost geeft je helpen met studeren. Phenibut F.A.A. kan je helpen met het verbeteren van je concentratie tijdens deze intense studeersessies. Het middel geeft je een flinke boost in concentratie en helpt je met het behalen van betere en hogere resultaten. Doordat je gefocust bent op een bepaald onderwerp zal je beter de stof kunnen onthouden en dus ook hogere resultaten boeken. Kortom een ideaal middel als ondersteuning voor je intensieve studeersessies! Wij leveren Phenibut F.A.A. discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

Andere voordelen van Phenibut F.A.A.


Phenibut F.A.A. beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie, zoals leren voor een tentamen, kan het gebruik van Phenibut F.A.A. interessant zijn. 

Bijwerkingen van Phenibut F.A.A.


Over het algemeen zal het gebruik maken van Phenibut F.A.A. niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. Wel zijn er meerdere bijwerkingen bekend die bij een klein deel van de gebruikers kan optreden. Voorbeelden hiervan zijn diarree, honger, verslapte spieren en verhoogde bloeddruk. Ook kan je last krijgen van zowel spier als maagdkrampen. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Gevarenaanduidingen Phenibut F.A.A.

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Phenibut F.A.A.

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.