Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

Body Supplements - Phenibut HCL Vega Caps 200mg (90 stuks)

€ 43,95

Één potje Phenibut HCL capsules bevat 90 vegetarische capsules met 200mg Phenibut HCL per capsule. Helpt met sociale angsten, insomnia en betere cognitieve vermogens. Dit legale voedingssupplement is perfect voor iemand die last heeft van een van deze dingen! Discreet verzonden en snel bezorgd!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

BODY SUPPLEMENTS - PHENIBUT HCL VEGA CAPS 200MG (60 STUKS)

Voedingssupplementen zijn een hulpmiddel die al jarenlang mensen weet te helpen met de meest uiteenlopende dingen in hun leven. Dit supplement is in de jaren 60 ontwikkeld met als doel angst dempen en cognitieve prestaties verbeteren. Sinds dien is het onderzoek naar de Phenibut HCL Vega Caps alleen maar verbetert, waardoor we vandaag de dag dit geweldige product kunnen aanbieden. Ben jij iemand die onderzoek interessant vindt? Doe dan eens onderzoek naar Nootropics! Wil jij weten welke voordelen jij allemaal misloopt door dit niet te kopen? Lees dan hieronder verder!

Voordelen en effecten van Phenibut HCL

Het voedingssupplement Phenibut HCL komt met veel verschillende voordelen. De meest voor de hand liggende is de werking tegen angst. Door deze werking gebruiken mensen het om hun angststoornissen in te perken. Daarnaast geven gebruikers aan dat het hun ook geholpen heeft bij slapeloosheidproblemen. Phenibut werd voornamelijk gebruikt om mogelijke slaapproblemen bij ouderen op te lossen. Ook heeft onderzoek bij Engelse gebruikers uitgewezen dat zij het veelal gebruikte om sociale angsten te overwinnen, te ontspannen en zelfs om een gevoel van complete euforie te ervaren! Andere mogelijke effecten zijn het helpen tegen reisziekte en het is in het verleden gebruikt om mensen van verslavingsproblemen af te komen! Denk hierbij aan verslavingen als alcohol of GHB.

Hoe lang werkt Phenibut HCL?

Phenibut HCL is het meest actief in het lichaam na ongeveer 4 tot 6 uur. Doorgaans begint de werking na een uur of anderhalf, maar dit kan uitlopen tot 3 uur. De werking kan gemerkt worden tot wel 24 uur na inname, maar dit komt niet vaak voor. Het is mogelijk dat, wanneer er binnen 24 uur een nieuwe capsule geslikt wordt, dat deze opstapelt bij de effecten van de vorige. De reden hiervoor is dat het lichaam niet de kans heeft gekregen om de eerdere stoffen te filteren.

Is Phenibut HCL legaal in Nederland?

Ja, Phenibut HCL is legaal in Nederland. Het staat niet geregistreerd als medicijn, maar als voedingssupplement.

Gevarenaanduidingen Phenibut HCL

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Phenibut HCL

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.