Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

Boners Libido Performa Erectiepillen - 5 Stuks

€ 39,95
De Boners Libido Performa Erectiepillen van 5 Stuks helpen je met het krijgen en behouden van een erectie. Geven een boost aan je uithoudingsvermogen en vitaliteit. Snel verzonden en discreet bezorgd!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Boners Libido Performa Erectiepillen - 5 Stuks

Problemen met het behouden van een erectie is verleden tijd met deze Boners Libido Performa Erectiepillen! Zelfs in de meest stressvolle situaties zullen deze pillen je de nodige hulp bieden met het behouden van een erectie Na het nemen van een van deze erectiepillen zal je geen problemen meer hebben met het behouden van een erectie en kun je zonder zorgen genieten. Geen fan van pillen innemen? Geen probleem! Boners heeft ook een erectiecrème!

Boners Libido Performa Erectiepillen helpen je de daad door!

Deze erectiepillen zorgen voor een positief effect op je erectie en stimuleren de doorbloeding van je penis. Hierdoor kan de penis gevoeliger en harder aanvoelen en de erectie langer blijven. Het middel zal ervoor zorgen dat de doorbloeding in de lul optimaal wordt, waardoor de penis sneller stijf zal worden. De pillen bevatten het Maca kruidenextract, wat zorgt voor een positieve invloed op de seksdrive en bevordert zowel het uithoudingsvermogen als vitaliteit.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.