Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Headshop

Classic Clipper Aansteker - Homegrown

Vanaf € 1,95
Deze Classic Clipper Aansteker - Homegrown aansteker set is er een die absoluut niet mag missen in je collectie! Naast het feit dat Clipper een zeer betrouwbaar merk is, hebben ze ook een hidden feature, namelijk: je kan het vuursteentje er uit halen om dingen mee aan te stampen!
This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Classic Clipper aansteker – Homegrown

De Classic Clipper aansteker – Homegrown is er een die niet mag missen in je persoonlijke collectie! Een van de meest iconische aanstekermerken is terug met een goedkope aansteker set. Het mooie van deze set? Je krijgt een coole aansteker die bij je favoriete rookwaar past voor een betaalbare prijs.

Voordelen van Clipper aanstekers

Wat veel mensen niet weten, is dat je een Clipper aansteker uit elkaar kan halen. Zo kan je het vuursteentje er heel simpel uithalen door er zachtjes aan te trekken. Onder de vuursteen zit namelijk een staafje die ideaal is om dingen mee aan te stampen. Daarnaast kan dit vuursteentje ook heel makkelijk vervangen worden, mocht deze kapot gaan. Hierdoor kan de Classic Clipper aansteker – Homegrown écht niet missen in jouw rook-kit! Voor andere rook accessoires bezoek je onze smokeshop!

Hoe bestel ik een Classic Clipper aansteker – Homegrown bij Funcaps?

Het bestellen van producten bij Funcaps is super simpel! Klik eerst op ‘In Winkelwagen’ en kies hoeveel van deze prachtige aanstekers je zou willen hebben. Daarna vul je in waar jouw producten geleverd mogen worden. Let op, dit kan ook bij PostNL punten! Tot slot betaal je je bestelling en ontvang je zo snel mogelijk wat je hebt besteld. Al onze pakketten worden discreet verzonden, jouw privacy staat immers hoog in het vaandel bij Funcaps!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.