Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Dat zit in een zakje T-Shirt Heren - Funcaps

Vanaf € 24,95
Een festival T-shirt is een ideale toevoeging aan je algehele festival experience. Ze zijn meestal licht , bevatten de juiste materialen en voorzien van een leuke kleur of boodschap. Ons "Dat zit in een zakje T-Shirt" is een goed voorbeeld hiervan! Een simpel maar leuk festival T-Shirt dat gemaakt is van luchtige materialen en hoge kwaliteit stof!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Dat zit in een zakje T-Shirt Heren– Funcaps


Heb je dit jaar veel festivals gepland, maar ben je nog op zoek naar een juiste outfit? Dan is dit “Dat zit in een zakje T-shirt” een leuke keuze. Dit zwarte T-shirt is niet alleen heel erg zacht, maar ook gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en het zit nog eens heerlijk luchtig. De leuke boodschap op de achterkant zorgt voor lachende gezichten om je heen. Met dit goed ventilerende T-shirt zal jij het dit festivalseizoen niet warm krijgen! Snel bezorgd en altijd discreet verzonden!

Materialen en maten Dat zit in een zakje T-Shirt Heren– Funcaps


Het T-shirt is gemaakt met zowel wol als polyester, waardoor je een stevig T-shirt krijgt dat tegelijkertijd erg luchtig is en fijn zit. Hierdoor kan de hitte goed ventileren en zal je minder snel last krijgen van nare zweetvlekken op je shirt. Het T-shirt hebben wij te koop in de maten S t/m XL. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.