Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Etizolam

Deschloroetizolam Pellets 5mg

€ 0,89

Prijzen zijn per Pellet.. Daarnaast garanderen wij bij Funcaps de kwaliteit van al onze research chemicals, dus ook van de Deschloroetizolam Pellets 5mg! Niet tevreden? Laat het ons weten, wij regelen het!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
2533% € 0,60
5037% € 0,56
10042% € 0,52
25049% € 0,45
50055% € 0,40
Populair product 43 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

DESCHLOROETIZOLAM PELLETS info

Deschloroetizolam is een poeder, hier in pellet vorm, en bestaat voor 98% uit zuivere stof. De valt stof binnen onze research chemicals shop en mag dan ook uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden. Vaker worden, volgens anecdotische rapporten, Deschloroetizolam pellets beschreven als Etizolam light. Waar de werkingsduur in experimenten eerder begint en langer doorzet, maar het merkbare effect lager ligt. Dit zorgt er voor dat wetenschappers kiezen voor dit onderzoeksmiddel wanneer zij een rustiger, maar langer, experiment willen uitvoeren. Perfect voor degene die niet zit te wachten op een overweldigend onderzoek!

MOGELIJKE EFFECTEN DESCHLOROETIZOLAM pellets

Elke omgeving is anders en elk testpersoon is anders. Gebruikersrapporten zeggen dat de volgende effecten mogelijk zijn bij Deschloroetizolam pellets:

  • Spierontspanning
  • Euforie
  • Verdovend

Gevarenaanduidingen DESCHLOROETIZOLAM PELLETS

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen DESCHLOROETIZOLAM PELLETS

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.