Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

DeschcloroKetamine (DCK) Pellets 20mg

€ 4,95

Prijzen zijn per pellet

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
520% € 3,95
1024% € 3,75
2536% € 3,15
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

DeschcloroKetamine (DCK) Pellets informatie

Wat is DeschcloroKetamine? DeschcloroKetamine wordt vergeleken met ketamine, maar wordt en mag uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden. Het is nog een vrij nieuwe stof, lees onze gevarenaanduidingen goed en gebruikt nogmaals de chemical alleen voor research doeleinden.

 

Gevarenaanduidingen:

  • Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de pellets bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.