Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Easy Torch Aansteker - Freestyle Transparant

€ 2,95

De Easy Torch aanstekers liggen lekker in de hand en produceren een straalvlam. Ideaal voor het aansteken van rookwaren, vuurwerk en kaarsen in alle weersomstandigheden. De grootte van de vlam is eenvoudig in te stellen op de aansteker. Wanneer de aansteker leeg is dan is deze gemakkelijk bij te vullen. Bestel vandaag nog je Easy Torch Aansteker - Freestyle Transparant bij Funcaps! 

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Easy Torch Aansteker - Freestyle Transparant

Op zoek naar een handige aansteker die je vrijwel overal voor kunt gebruiken? Dan is deze Easy Torch aansteker precies wat je zoekt. Deze soorten aanstekers liggen niet alleen goed in de hand, maar zijn ook nog eens makkelijk te gebruiken. Ze beschikken over een sterke vlam die perfect is voor het aansteken van rookwaren, vuurwerk en kaarsen. Je kunt de grootte van de vlam eenvoudig instellen en wanneer de aansteker leeg is heb je hem zo bijgevuld! Ook heof je niet meer te sukkelen met zwakke vlammen die uitgaan bij het kleinste windhoesje, deze aansteker is hier namelijk tegen bestand en kan daardoor in alle weersomstandigheden gebruikt worden!

 

Bestel je Easy Torch Aansteker - Freestyle Transparant bij Funcaps

Heb je een aansteker nodig en ben je wel een beetje klaar met die zwakke kleine aanstekers? Bestel dan vandaag nog deze aansteker bij Funcaps en ontdek hoe gemakkelijker je leven wordt! Wanneer je bij ons besteld ben je niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar zorgen wij er ook nog eens voor dat de levering snel en discreet verloopt! 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.