Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

EasyGlide anaal glijmiddel - 150 ml

€ 12,95
Het EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml is perfect voor intiem gebruik. Dit middel is zowel geurloos als smaakloos en kan daardoor een perfecte aanvulling zijn tijdens het intiem zijn. Bovendien droogt het middel niet snel op en is het niet plakkerig. Bestel je EasyGlide anaal glijmiddel 150ml voordelig via Funcaps.nl!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

EasyGlide anaal glijmiddel-150ml

Dit unieke glijmiddel voor anaal gebruik is een glijmiddel op waterbasis waardoor het niet alleen makkelijk aan te brengen is op je huid en geslachtsdeel, maar ook geen toegevoegde schadelijke stoffen bevat. Bovendien is dit anaal glimiddel voorzien van een optimale PH-waarde en is het vetvrij. De variant voor anaal gebruik blijft langer op de huid zitten en is iets steviger, waardoor het ideaal is voor deze soort situaties.

Geschikt voor op de blote huid of condooms

Het glijmiddel is niet alleen makkelijk aan te brengen op de huid, maar ook nog eens zeer veilig. De gel is stevig en blijft goed zitten waardoor het makkelijk is aan te brengen en te gebruiken. Ook in combinatie met latex condooms is dit een goed middel. Het blijft goed zitten en zal niet zorgen voor problemen tijdens gebruik. Bovendien bevat deze gel geen gevaarlijke stoffen en kun je dus zoveel gebruiken ervan als je zelf wenst.

Het perfecte alternatief voor traditionele glijmiddelen

Doorsnee glijmiddelen kunnen chemisch ruiken of een vieze nasmaak hebben. Tijdens een intiem avontuurtje kan dit zorgen voor een minder prettige ervaring. Dit kan natuurlijk impact hebben op de situatie in het algemeen. Gelukkig kun je met EasyGlide anaal glijmiddel - 150ml dit voorkomen en genieten van een geurloos en smaakloos glijmiddel.

De ingrediënten van EasyGlide anaal

In de EasyGlide anaal glijmiddel 150ml zitten de volgende ingrediënten: water, hydroxyethylcellulose, citric acid, glycerin, potassium sorbate, sodium benzoate. Bestel gemakkelijk en voordelig je EasyGlide anaal Glijmiddel 150 ml via Funcaps!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.