Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

€ 9,95
EasyGlide Glijmiddel -150 ml is het ideale middel om te gebruiken tijdens het intiem zijn. Het is gemaakt op waterbasis, geurloos, kleurloos en plakt niet! Bestel vandaag nog je EasyGlide Glijmiddel-150ml bij Funcaps.nl en geniet van een snelle en voordelige levering!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

EasyGlide Glijmiddel

Dit unieke glijmiddel is gemaakt op basis van water waardoor het niet alleen makkelijk aan te brengen is op je huid, maar ook geen toegevoegde schadelijke stoffen bevat. Bovendien zijn de EasyGlide glijmiddelen voorzien van een optimale PH-waarde en vetvrij. Daardoor zijn ze ideaal om te gebruiken tijdens ieder intiem avontuur.

Perfect voor op de huid of op condooms

Het glijmiddel is niet alleen makkelijk aan te brengen op de huid, maar ook nog eens zeer veilig. De gel blijft goed zitten waardoor het makkelijk is aan te brengen en te gebruiken. Ook bij het gebruik van latex condooms blijft de gel goed zitten en zal het niet zorgen voor problemen. Doordat de gel geen gevaarlijke stoffen bevat kun je er zoveel van gebruiken als je zelf wenst.

Een perfect alternatief voor de traditionele glijmiddelen

EasyGlide is geurloos, kleurloos en neutraal van smaak. Hierdoor zal je er weinig tot niks van merken tijdens het intiem zijn en zal dit geen negatieve impact hebben tijdens deze tijd. Tenslotte zal dit middel niet snel opdrogen en geen plakkerige zooi achterlaten, wat natuurlijk ideaal is!

De ingrediënten van EasyGlide

In de EasyGlide gel 150ml zitten de volgende ingrediënten: water, hydroxyethylcellulose, citric acid, glycerin, potassium sorbate, sodium benzoate. Bestel gemakkelijk en voordelig je EasyGlide Glijmiddel 150 ml via Funcaps!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.