Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Eliminating roomspray Lilly

€ 12,50
De Eliminating roomspray Lilly zorgt ervoor dat nare geurtjes snel verdwijnen en vervangen worden met een heerlijke lelie geur. De spray is niet giftig, heeft een snelle werking en is makkelijk te gebruiken. De spray kun je ook gebruiken om wat frisse geur in je kamer of huis te krijgen. Snel bezorgd en discreet verzonden!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De Eliminating roomspray Lilly zorgt ervoor dat nare geurtjes snel verdwijnen en vervangen worden met een heerlijke lelie geur. De spray is niet giftig, heeft een snelle werking en is makkelijk te gebruiken. De spray kun je ook gebruiken om wat frisse geur in je kamer of huis te krijgen.

Makkelijk in gebruik en zorgt voor een frisse geur

De heerlijke geur van lelies, zorgt snel voor een verfrissende en heerlijke geur en zorgt ervoor dat vieze geuren snel verdwijnen. Ideaal voor zweet geuren, maar ook perfect om te gebruiken bij het oplossen van andere lichaamsgeuren.

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.