Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Headshop

Energy You Can Buy! Cropped Shirt Women - Fun Caps

Vanaf € 19,95
Festival T-shirts maken je festival experience compleet. Het probleem met deze shirts is dat ze vaker in een soort design zijn en nogal erg lang zijn. Niet ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een leuk maar luchtig shirtje. Onze Energie Kun Je Kopen! Cropped Shirt Dames – Funcaps , is cropped waardoor je het lekker luchtig houdt op het festival. Ideaal dus! Snel bezorgd en altijd discreet verzonden!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Energie Kun Je Kopen! Cropped Shirt Dames – Funcaps

 
Ben je een fan van Funcaps.nl of ben je nog op zoek naar een opvallend cropped T-shirt voor aankomend festivalseizoen? Dan is dit Energie kun je kopen T-shirt perfect voor jou. Een heerlijk zacht zwart T-shirt dat luchtig zit, gemaakt van goede kwaliteit materialen en voorzien van een ludieke boodschap! Bovendien is het in een cropped design, waardoor je heerlijk kan blijven dansen zonder het te warm te krijgen!

Materialen en maten Energie Kun Je Kopen! T-shirt 

Het T-shirt is gemaakt met zowel wol als polyester, waardoor je een stevig T-shirt krijgt dat tegelijkertijd erg luchtig is en fijn zit. Hierdoor kan de hitte goed ventileren en zal je minder snel last krijgen van nare zweetvlekken op je shirt. Het T-shirt hebben wij te koop in de maten S t/m XL. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.