Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

EPT Fumarate

€ 41,00

Prijzen zijn per 0,5 gram

EPT Fumarate Poeder bestaat voor 98% uit zuivere stof. Ben jij benieuwd naar wat dit snel populair wordend onderzoeksmiddel in een experiment kan doen? Bestel het dan vandaag nog!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
27% € 38,00
515% € 35,00
1022% € 32,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

EPT FUMARATE POEDER

Onbekend, maar populair. Normaal gesproken zou dit een rare combinatie zijn, maar het beschrijft de EPT Fumarate poeder perfect. Als onderdeel van de tryptamines familie heeft dit onderzoeksmiddel een natuurlijk notoriteit. Ondanks de bekende groep, is EPT Furmarate poeder een nieuwe toevoeging. Door de lage bekendheid is er nog niet veel over bekend, kijk dus uit met experimenteren!

Gevarenaanduidingen EPT FUMARATE POEDER

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen EPT FUMARATE POEDER

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.