FAQ

 

Bezorging

 

 

Wat zijn mijn bezorgopties en verzendkosten?

- Voor meer informatie over uw bezorgopties en verzendkosten klikt u hier!

 

 

Mijn pakketje is niet afgeleverd bij de PostNL afhaallocatie! Wat nu?

- Als uw pakketje is bezorgd bij de door uw gekozen afhaallocatie en de winkelmedewerker geeft aan dat er niks geleverd is, vraag dan naar de enveloppepakketen. Deze liggen gescheiden van de andere pakketen en hier vergeten ze vaker te kijken.

 

 

Wat gebeurd er als mijn bestelling niet aankomt?

- Voor zowel de optie track&trace als PostNL afhaallocatie geld dat uw bestelling is verzekerd. Dit betekend dat bij het niet bezorgen van uw bestelling er een onderzoek gestart zal worden door PostNL en u uw geld terug zal krijgen.

- Bij de bezorgoptie "gewone verzending" keren wij geen geld uit als uw bestelling niet bezorgd wordt. Bij deze optie kan geen onderzoek gestart worden vanwege het ontbreken van de track&trace en afzender. Toch kunt u met een gerust hart kiezen voor deze optie. Het komt zelden tot nooit voor dat er niet geleverd wordt.

 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

- De levertijd voor uw bestelling bedraagt 1-2 werkdagen. In 95% van alle gevallen levert PostNL op tijd. Tijdens de feestdagen zal u er wel rekening mee moeten houden dat de levertijd langer kan duren. Uit ervaring blijkt dat bij vertraging binnen maximaal 5 werkdagen altijd geleverd wordt.

* Wij vergoeden uw verzendkosten niet bij het niet op tijd leveren van uw bestelling. Na het verzenden van uw bestelling is PostNL verantwoordelijk voor het afleveren van uw bestelling.

Heeft u vragen over de status van uw verzending? Stuur dan een Whatsapp naar +31 6 10 84 83 86 of stuur een mail naar info@funcaps.nl

 

 

Producten

 

 

Zijn onze Research Chemicals geschikt voor menselijke consumptie?

-Wij verkopen onze Research Chemicals enkel en alleen voor research doeleinden.

 

 

Wat is de geschikte capsulemaat per product?

- 4-FMA 130mg: Maat 3 capsules

- 3-MMC (Miauw) 180mg: Maat 1 capsules

- 6-APB (Benzo, Benzofury) 120mg: Maat 1 capsules

* Gebruik de 3-MMC kristal variant voor het vullen van uw capsules. Het volume van deze variant is kleiner en de massa is zwaarder dan de poeder variant en dus praktischer om capsules mee te vullen.

 

 

Welke 6-APB variant verkopen jullie?

- Wij verkopen de 6-APB (Benzo, Benzofury) HCL variant. Zuiverheid ≥98%.

 

 

Wat is het verschil tussen de 3-MMC (Miauw) kristal en poeder variant?

- Het verschil tussen deze varianten is de structuur en volume. De 3-MMC kristal variant heeft een grotere soortelijke massa dan de poeder variant en komt voor in lichtbruine/witte kristalbrokken. De 3-MMC poeder variant komt voor in een witte verfijnde poedervorm. Beide varianten zijn ≥99% puur.

*Wij leveren onze 3-MMC kristal variant fijngemalen.

 

Betaling

 

 

Hoe kan ik betalen?

- Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden: Ideal en Cryptocurrencies.