Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Headshop

Festival Waaier - Funcaps

€ 2,95
Festival Waaiers - Funcaps. Een ideale en compacte waaier die je op elk festival kunt gebruiken. Ga goed voorbereid het festivalseizoen in en bestel deze handige waaier. Zo zorg jij voor voldoende verkoeling op je favoriete festival, en kun je blijven genieten. Snel bezorgd en dsicreet verzonden.
Populair product 47 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Deze Festival waaier Funcaps is voorzien van een simpel design, maar zal zorgen voor de benodigde verkoeling. Geen zomerdag zal je meer te warm zijn met deze handige waaier. Bovendien kan je deze waaier makkelijk opbergen en zal hij daardoor niet veel ruimte innemen. Hierdoor is de Festival Waaier van Funcaps, een perfect festival accessoire die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen voor de nodige verkoeling.

Het ultieme festival accessoire

Festival Waaiers van Funcaps zijn perfect te gebruiken voor ieder festival. In de zomer wordt een waaier ook wel gezien als het ultieme festival accessoire. Dat is ook wel vrij logisch , want of je nu op een dance of hardstyle festival staat in de volle zon zal je het hoe dan ook warm krijgen. Deze handige waaier zal hierbij je redder in nood zijn, en zorgen voor de hoognodige verkoeling waar je naar op zoek bent. Ga goed voorbereid het festival seizoen in, en bestel deze handige, sterke en compacte festivalwaaier van Funcaps!

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps


Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.