Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

First. Backdoor [S)Experience Starter Set

€ 49,95

Ga een nieuw avontuur aan met de First. Backdoor [S)Experience Starter Set. Deze set is ideaal voor iedereen die een goede eerste ervaring wilt met anaal plezier! 

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

First. Backdoor [S)Experience Starter Set productinformatie

Ben je geïnteresseerd om een stapje verder te gaan in de slaapkamer? Wanneer je op zoek bent naar anale stimulatie dan is het de First. Backdoor (S)experience de ideale starterbox voor jou. De box is geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring. Het pakket bevat een vibrerende plug, anaaldouche, beaded anaalketting, een buttplug en een tube met anaal glijmiddel.

Bij de First. Backdoor (S)experience zit ook een Engelstalige handleiding die geschreven is door een seksuoloog. In deze handleiding worden een heleboel tips gegeven zodat jij een stukje zelfverzekerder dit nieuwe avontuur aan gaat.

Waar zijn de speeltjes van gemaakt?

De speeltjes zijn van lichaamsveilig siliconen gemaakt. Dit zorgt voor een flexibiliteit bij de producten, waardoor ze comfortabel te gebruiken zijn. Maak de speeltjes na gebruik altijd even schoon met lauwwarm water, een toycleaner of een antibacteriële zeep. Dep de producten droog met een doek die pluisvrij is.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.