Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Sexshop

First. Together [S]Experience Starter Set

€ 49,95

Van plan om voor het eerst intiem te worden met je partner? Geniet dan samen van de First. Together [S]Experience Starter Set! Hieronder vind je welke speeltjes in deze heerlijke set zitten!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

First. Together [S]Experience Starter Set productinformatie

Deze First. [S]Experience Starter Set is perfect voor koppels met weinig tot geen ervaring met seksspeeltjes, maar wel op zoek zijn naar die volgende stap in de slaapkamer. Deze box is niet alleen voorzien van seksspeeltjes, maar producten zoals satijnen blinddoek, boeien en een standjes dobbelsteen zitten inbegrepen in deze starter set. Laat de spanning opbouwen door het gebruik van de blinddoek en boeien en laat de dobbelsteen bepalen welk standje jullie gaan aannemen.

In de box zitten drie verschillende seksspeeltjes: Een koppeltoy, vibrator en masturbator. Alle producten zijn gemaakt van lichaamsveilig materiaal. De koppeltoy is zowel geschikt voor de vrouw als voor de man. Het product kan gebruik worden voor vaginale, clitoris of penis stimulatie. De koppeltoy heeft 10 verschillende standen plus een bullet vibrator, die uitneembaar is. Met de vibrator is ideaal om de intieme en gevoelige plekken bij elkaar te ontdekken. Ten slotte is de masturbator perfect voor een intense massage voor de penis.

Bij deze Starter Set is een Engelstalige handleiding inbegrepen, geschreven door een seksuloog. In deze handleiding vinden jullie een heleboel tips zodat jullie zelfverzekerd dit nieuwe avontuur aan kunnen gaan.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.