Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

Fluorexetamine (FXE) Kristal

€ 30,00

Prijzen zijn per 0,5 gram, het aantal moet je dus keer 0.5 doen om je totalen grammen aankoop te weten. Is iets niet duidelijk over de Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken? Kijk dan vooral eens naar de omschrijving hier onder of stuur ons een berichtje!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
217% € 25,00
533% € 20,00
1042% € 17,50
2050% € 15,00
5057% € 13,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken

Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken worden veelal vergeleken met Ketamine, niet te verwarren met onze 2F-Ketamine, maar dit is niet geheel terecht. Zo zijn er een paar verschillen. Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken wordt namelijk enkel verkocht voor onderzoeksdoeleinden én mag daadwerkelijk verkocht worden! Daarnaast is de chemische samenstelling anders dan bij Ketamine, zoals je hier onder kan zien!

Chemische samenstelling Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken

Fluorexetamine, ook wel 3'-Fluoro-2-oxo-PCE genoemd, heeft de volgende formule: C14H18FNO.

Gevarenaanduidingen Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Fluorexetamine (FXE) Kristalbrokken

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.