Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Truffels / Mushrooms

Foodsporen Reishi extract 30 ml

€ 29,95

Heb je last van een lage weerstand of een verminderd immuunsysteem? Voel je je futloos en kun je wel wat meer energie gebruiken? Dan kan het gebruik van Reishi extracten dit stimuleren en je veel toegevoegde waarde bieden. Het Reishi extract zorgt er namelijk voor dat je lichaam een verbeterde weerstand krijgt en daarbij ook een verbeterd immuunsysteem. Daarnaast zorgt het extract voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes, wat weer bijdraagt aan een verbeterde weerstand in je lichaam.

Let op! Dit supplement is alleen geschikt voor volwassenen

Bestel Foodsporen Reishi extract 30ml makkelijk via onze webshop en geniet van een snelle en discrete levering!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

 

FOODSPOREN Reishi EXTRACT 30ML

Foodsporen bevat super geconcentreerde extracten van Reishi paddenstoelen. Deze geconcentreerde formule zal ervoor zorgen dat de voedingswaarde van het extract beter en sneller worden opgenomen door je lichaam. Het gevolg hiervan is een snellere en betere werking. Reishi is een bekende in de Chinese geneeskunde. Meer dan 2000 jaar geleden werden deze paddenstoelen voor de eerste keer gebruikt door Chinese deskundigen. Deze deskundigen ontdekte de werking die het had op de weerstand, het immuunsysteem en de aanmaak van rode bloedcellen. Volgens verschillende deskundigen zorgde deze paddenstoel ervoor dat je bijna onsterfelijk werkt. Dit is ook de reden waarom Reishi bekend staat als de paddenstoel van onsterfelijkheid.

 

DE EFFECTEN VAN FOODSPOREN REISHI EXTRACT 30ML

Reishi extracten kunnen onder andere zorgen voor een beter immuunsysteem, betere weerstand en meer aanmaak van rode bloedcellen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je lichaam beter bestand is tegen ziekten en bij ziekte ook veel sneller hersteld.  Echter kunnen wij deze effecten NIET garanderen!

 

FOODSPOREN REISHI EXTRACT 30 ML GEBRUIKEN

2x per dag een half pipetje. Verspreid deze inname over de gehele dag, voor maximale biologische beschikbaarheid. Innemen met platwater en niet met koolzuurhoudende dranken. Bewaren in een donker afgesloten omgeving met een maximum temperatuur van 15 tot 20 graden celsius. Niet geschikt voor kinderen

 

Ontdek onze andere Foodsporen extracten

Naast dit Reishi extract hebben wij ook Cordyceps extract, Chaga extract en Lion's Mane extract.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.