Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

Ginkgo Biloba Capsules 60mg

€ 0,90

Ginkgo Biloba Capsules 60 mg, prijzen zijn per stuk

Ginkgo Biloba vermindert angst, verhoogt energie en verbeterd geheugen & cognitie

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
2522% € 0,70
5033% € 0,60
10044% € 0,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Informatie Ginkgo Biloba capsules

Ginkgo biloba is een van 's werelds oudste natuurlijke medicijnen en in China wordt dit al tienduizenden jaren terug gebruikt om om energie te verbeteren en een verscheidenheid aan aandoeningen te behandelen, variërend van infectie tot astma.

Modern onderzoek bevestigt dat Ginkgo biloba veel voordelen heeft voor zowel de hersenen als het lichaam. De voordelen van Ginkgo biloba hebben betrekking op geheugen, gemoedstoestand en cognitie. Het is ook bekend dat het werkt als een antioxidant en de hersenen beschermt tegen oxidatieve stress en schade door vrije radicalen. Omdat het heel goed samenwerkt met andere supplementen, is Ginkgo biloba een populaire toevoeging aan nootropische stapels. Ginkgo is niet gereguleerd als farmaceutisch product in de VS en is verkrijgbaar als voedingssupplement.

Voordelen van Ginkgo Biloba capsules

  • Verbetering van het geheugen
  • Verbetering cognitie
  • Verhoogde energie
  • Vermindering angst / stemmingsmanagement

Gevarenaanduidingen Ginkgo Biloba capsules

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Ginkgo Biloba capsules

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.