Ginkgo Biloba Capsules 60mg

Ginkgo Biloba Capsules 60mg

Ginkgo Biloba Capsules 60mg

Ginkgo Biloba Capsules 60 mg, prijzen zijn per stuk

Ginkgo Biloba vermindert angst, verhoogt energie en verbeterd geheugen & cognitie

€ 0,90
SKU
Ginkgo Biloba Capsules 60mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
2522% € 0,70
5033% € 0,60
10044% € 0,50

Informatie Ginkgo Biloba capsules

Ginkgo biloba is een van 's werelds oudste natuurlijke medicijnen en in China wordt dit al tienduizenden jaren terug gebruikt om om energie te verbeteren en een verscheidenheid aan aandoeningen te behandelen, variërend van infectie tot astma.

Modern onderzoek bevestigt dat Ginkgo biloba veel voordelen heeft voor zowel de hersenen als het lichaam. De voordelen van Ginkgo biloba hebben betrekking op geheugen, gemoedstoestand en cognitie. Het is ook bekend dat het werkt als een antioxidant en de hersenen beschermt tegen oxidatieve stress en schade door vrije radicalen. Omdat het heel goed samenwerkt met andere supplementen, is Ginkgo biloba een populaire toevoeging aan nootropische stapels. Ginkgo is niet gereguleerd als farmaceutisch product in de VS en is verkrijgbaar als voedingssupplement.

Voordelen van Ginkgo Biloba capsules

  • Verbetering van het geheugen
  • Verbetering cognitie
  • Verhoogde energie
  • Vermindering angst / stemmingsmanagement

Veiligheidsaanbevelingen:

De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Ginkgo Biloba capsules bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.