Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Grolsch blik 330ml

Vanaf € 1,95
Onze blikjes Grolsch 330 ml zijn ideaal voor wanneer je wilt genieten van een heerlijk biertje. Onze blikjes neem je ook gemakkelijk mee waardoor ze ook uitermate geschikt zijn tijdens een festival of zomers feestje!
This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Grolsch blik 330ml

Grolsch heeft maar weinig introductie nodig. De meeste bierdrinkers kennen Grolsch van de iconische beugelfles, de uitspraak: "Vakmanschap is Meesterschap" en de vele soorten speciaalbieren. Grolsch brouwt al 400 jaar op basis van eigen overtuiging en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het is dan ook niet raar dat Grolsch behoort tot de bekendste Nederlandse bieren!

Waarom Grolsch?

Grolsch is vol van smaak en heeft een bittere, maar aangename smaak. Bovendien heeft het bier een rijke afdronk en dit is ook een van de kenmerken van Grolsch in het algemeen. Ook de twee soorten hop zorgen voor het unieke karakter van Grolsch. Hierdoor is Grolsch een perfect biertje om te nuttigen tijdens een klein feestje, zomers festival of gewoon tijdens een avond thuis. 

De beste Grolsch serveren

Het beste Grolsch biertje serveer je ijskoud op maximaal 3 graden celsius. Zorg voor een groot glas zodat je de rijke afdronk beter kunt proeven. Heb je geen glas bij je? Dan zijn de blikjes Grolsch een goede oplossing. Makkelijk mee te nemen, eenvoudig te koelen en vooral erg lekker. Bestel ze vandaag nog bij Funcaps en geniet van de snelle bezorging en levertijd.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.