Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

GrooveX - 4 capsules

€ 9,95
GrooveX - 4 capsules kopen? De GrooveX is de ultieme feestpartner voor degenen die snakken naar een nacht vol funky dans en groovy vibes. Deze krachtige mix van natuurlijke ingrediënten legt de basis voor een onvergetelijke avond!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Groove X - 4 capsules informatie

Groove X is de ultieme feestpartner voor degenen die snakken naar een nacht vol funky dans en groovy vibes. Deze krachtige mix van natuurlijke ingrediënten legt de basis voor een onvergetelijke avond en biedt een symfonie van blijdschap en aanstekelijk ritme die je in beweging houdt. De effecten worden omschreven als opwindend, stemmingverhogend en sociaal meeslepend. Ontketen de danser in je en laat het feest losbarsten met Groove X Funky Dance Caps, de knaller die de groove naar elk feest brengt.

Groove X ingrediënten 

  • Kanna extract (200 mg)
  • Black Maca (400 mg)
  • Zink (10 mg)
  • Caffeine (75 mg)

Groove X - 4 capsules kopen? 

De Groove X - 4 capsules kopen? Dat kan voordelig bij Funcaps! Naast dat ons assortiment bestaat uit kwalitatieve producten, garanderen wij een discrete en snelle verzending. Ben je van plan om de capsules te gebruiken? Dan wordt er aangeraden om niet meer dan één capsule in te nemen. Ook moet een capsule 30 tot 45 minuten worden ingenomen voor het gewenste effect. Zou je liever wat meer tot rust willen komen? Dan is het ZenX rustsupplement ook een product dat je kunt vinden op onze website.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.