Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

GW-0742 Capsules - Next LVL Muscle

€ 59,95

Get shredded and get more strength met next lvl muscle GW-0742. Deze SARM heeft directe invloed op het uithoudingsvermogen waardoor je nóg meer energie krijgt en je je eigen grenzen kunt verleggen tijdens je training. Omdat de hersteltijd ook aanzienlijk wordt verkort, kun je nog een schepje bovenop de duur en intensiteit van je training gooien.

 

  • GW-0742 10mg x 60 capsules
  • Verhoogt je energie
  • Boost je uithoudingsvermogen
  • Versnelt het herstel
  • Snellere verbranding van lichaamsvet
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

GW-0742 informatie

Dosering en gebruik

Gebruik je Next lvl muscle GW-0742 voor het eerst? Begin dan met een lage dosering van 1 capsule per dag gedurende 7 dagen. Bouw dit vervolgens op met 1 capsule in de ochtend en 10 tot 12 uur later nog een dosis na een maaltijd.

 

Ervaren gebruikers kunnen 10 tot 20mg per dag innemen verspreid over 2 doses: 1 in de ochtend en 10 tot 12 uur later nog een dosis na een maaltijd. Deze SARM kan tot 12 weken aaneensluitend gebruikt worden, gevolgd door een pauze van 4 weken. Een PCT is niet nodig.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Gevarenaanduidingen GW-0742

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen GW-0742

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.