Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Heat Mat for Grow Kits

Vanaf € 14,95
De Heat Mat verhoogt opbrengst van Grow Kits. Met deze efficiënte warmtemat verbeter je de groei en bloei van planten. De Heat Mat for Grow Kits kopen? Bestel deze nu voordelig bij Funcaps voor optimale oogsten!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Heat Mat for Grow Kits informatie 

Ontdek de geavanceerde Heat Mat, speciaal ontworpen om de opbrengst van je Grow Kits te verhogen. Profiteer van verbeterde groei en bloei van je paddo's dankzij de constante en gecontroleerde warmte die deze mat biedt. Met zijn efficiënte werking zorgt de Heat Mat voor een ideale omgeving waarin je gewassen gedijen en optimale oogsten behaald worden. Kies ervoor om deze Heat Mat for Grow Kits te kopen en geef je paddo's de perfecte boost voor een succesvolle groei!

Paddo's groeien met de Heat Mat for Grow Kits

Voor een optimale groei van paddo grow kits is het belangrijk dat de omgevingstemperatuur zich binnen het bereik van 18- 28°C bevindt.  Het gebruik van een verwarmingsmat wordt aanbevolen wanneer de omgevingstemperatuur consequent onder de 20°C daalt, de ideale temperatuur voor deze growkits is 24°C.  Dus wil jij zelfs paddo's laten groeien? Dan is een Heat Mat for Grow Kits kopen dé oplossing. 

Een Heat Mat for Grow Kits kopen? 

Een Heat Mat for Grow Kits koop je voordelig en betrouwbaar bij Funcaps! Wanneer je bij ons besteld, kies je voor kwaliteit, scherpe prijzen en een discrete verzending. Bij het gebruik van deze verwarmingsmat is het belangrijk dat je de grow kit niet direct op de verwarmingsmat doet plaatsen. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op de luchtcirculatie en dus groei van de plant. Om een optimale temperatuur te kweken, kun je het beste zorgen voor een tussenruimte van 3 tot 4 centimeter tussen de grow kit en de verwarmingsmat. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.