Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Imbaruna Cumaru Rapé

€ 21,95

Imbaruna Cumaru Rapé is een oud medicijn dat op zowel spiritueel als fysiek niveau werkt. De rapé is gemalen en daardoor meteen klaar voor gebruik. Je kunt de Rapé vervolgens oproken of opsnuiven . De effecten zal je snel voelen en vervolgens kun je al snel genieten van de rustgevende effecten

Bestel de Imbaruna Cumaru Rapé bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Imbaruna Cumaru Rapé

Rapé is een middel dat gesnoven of geroken kan worden. De stof vindt zijn oorsprong binnen de Braziliaanse inheemse stammen. Dit is een fijngemalen tabaksblad, wat gerookt wordt met een kuripé. Rapé geeft een stimulerende werking die zorgt voor het verdwijnen van nare gevoelens. Na het roken of snuiven zal je de effecten direct gaan voelen!

Wat zijn de effecten van Imbaruna Cumaru Rapé?

De gemalen vorm van rapé zorgt voor zelfde effecten als rapé roken. Het roken van rapé zal zorgen voor een beter gevoel van ontspanning en zorgen voor minder stress. Onder andere zal deze gemalen rapé ervoor zorgen dat negativiteit sneller ui je lichaam verdwijnt en ervoor zorgen dat je beter in je vel zit!

GEBRUIK VAN RAPÉ

Rapé gebruiken is niet moeilijk. Hieronder staat in 5 stappen uitgelegd hoe je dit precies doet!

 

Stap 1: Pak de rapé op en vul deze voorzichtig bij het neuseinde van de Kuripé.

 

Stap 2: Is het neuseinde gevuld? Tik dan met de Kuripé op een hard oppervlakte. Dit zal ervoor zorgen dat overtollige lucht verwijdert wordt.

 

Stap 3: Haal vervolgens diep adem en plaats het mond gedeelte van de Kuripé bij je mond, tegelijkertijd plaats je het neus gedeelte bij een van je neusgaten

 

Stap 4: Leun nu naar voren en blaas de rapé in je neusgat. Herhaal dit voor het andere neusgat. Door naar voren te leunen voorkom je dat rapé in je ogen komt te zitten.

 

Stap 5: Ga rustig en ontspannen zitten, terwijl je geniet van de effecten van rapé.

 

Imbaruna Cumaru Rapé bestellen bij Funcaps

Wil je op een fijne en relaxe manier genieten van de rapé effecten? Bestel dan vandaag nog jouw Imbaruna Cumaru Rapé en een bijbehorende Kuripé bij Funcaps!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.