Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Blue Lotus Resin 20x (3 gram)

€ 9,90

Nymphaea caerulea, ook bekend als de blauwe lotus of heilige blauwe lelie, is een waterlelie die haar oorsprong vindt langs de Nijl en andere locaties in Oost-Afrika. De effecten van de Blauwe lotus zijn zowel verdovend als euforisch, terwijl ze bij hogere doseringen licht hallucinogeen zijn.

Dosering:

Wanneer je 0.25 gram van dit hardextract in wijn laat drenken, dan levert het een erg plezierige synergie op. Gebruik als thee 0.25 gram per persoon en laat het een aantal minuten trekke

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Blue Lotus Resin 20x (3 gram)


Dit extract zorgt voor euforische effecten en werkt licht verdovend. In grotere dosis heeft dit een sterkere werking en kan dit zelf zorgen voor licht hallucinogene effecten. Ideaal voor een rustigere relaxte avond alleen of met je vrienden!

 

GEBRUIK EN DOSERING Indian Spirit - Blue Lotus Resin 20x (3 gram)


Oorspronkelijk komt dit extract uit de blauwe lotus genaamd Nymphaea caerulea. Om hier een extract van te maken wordt deze plant verpulverd. Vervolgens wordt via water het kruiden mengsel gebruikt en toegedient aan de persoon. We raden je aan een lekker kopje thee te zetten en daar het kruiden extract in te doen(max 0.25 gram). Dit maakt het makkelijker om te drinken en zorgt ervoor dat de stoffen sneller door je lichaam worden opgenomen. Je kunt er ook voor kiezen om dit in wijn te laten drenken. Let erop dat je niet te veel pakt en slecht 0.25 gram in de wijn laat drenken. Dit zorgt namelijk voor een plezierige synergie. Gebruik hiervoor een weegschaal. Bestel Indian Spirit - Blue Lotus Resin 20x (3 gram) bij Funcaps . Snel verzonden en snel bezorgd!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.