Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit Colombian Growkit - 1200cc

€ 32,50
De Indian Spirit Colombian Growkit is een complete set voor het thuis kweken van Colombiaanse psilocybine paddenstoelen. geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers. Je hoeft niet naar Bogota te reizen om te weten hoe deze paddenstoelen hun effect doen in je lichaam, je kan de Indian Spirit Colombian Growkit van 1200 cc óók gewoon bij Funcaps kopen!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit Colombian Growkit info

De Indian Spirit Colombian Growkit in de 1200cc-versie is een alles-in-één kweekset die ontworpen is voor het kweken van Colombiaanse psilocybine paddenstoelen in je eigen huis. Deze set is ideaal voor zowel beginners als ervaren kwekers en biedt een handige en gecontroleerde omgeving voor het telen van deze bijzondere paddenstoelen. Colombia was nog nooit zó dicht bij huis! Ben jij een zelf uitgeroepen wereldreiziger? Kijk dan ook eens naar onze Mazatapec Growkit! Dit is de Mexicaanse variant.

Houd er rekening mee dat de kweek en consumptie van psilocybine paddenstoelen in sommige regio's mogelijk illegaal is, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de lokale wetgeving voordat je begint met kweken. Het Indian Spirit Thai Growkit (1200cc) biedt je echter de mogelijkheid om verantwoord en gecontroleerd met deze paddenstoelen te werken en ervan te genieten, op voorwaarde dat je je aan de geldende wetten en voorschriften houdt.

Wat zit in de growkit?

De kit bevat alle benodigde componenten, waaronder een substraatzak met mycelium (het schimmeldraadnetwerk), een plastic kweekzak met luchtfilters voor optimale luchtcirculatie en gedetailleerde instructies voor een stapsgewijze kweek. Met deze kweekset kun je genieten van een betrouwbare manier om zelf Thaise psilocybine paddenstoelen te kweken, zonder dat je over uitgebreide kennis of speciale apparatuur hoeft te beschikken.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.