Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 
  • Home
  • Smartshop
  • Indian Spirit - Great Mullein (Verbascum Thapsus) - 50G Shredded

Smartshop

Indian Spirit - Great Mullein (Verbascum Thapsus) - 50G Shredded

€ 8,95

Dit kruiden extract helpt je niet alleen om te ontspannen maar geeft ook nog een positieve boost aan je immuunsysteem. Ontdek de krachten van Great Mullein en bestel vandaag nog via Funcaps! Snel bezorgd en discreet verpakt!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Great Mullein (Verbascum Thapsus) - 50G Shredded

De kruiden extracten van dit product zijn gemaakt van de Great Mullein (ook wel bekend als de koningskaars). Deze soort planten kunnen wel twee meter hoog worden en zijn te herkennen aan de gele bloemen die in de plant zelf groeien. Indian Spirit Great Mullein wordt meestal gebruikt om thee van te zetten. Leg ongeveer 5 gram bladeren klaar en laat dit vervolgens vijftien minuten intrekken in heet water. Je kan het extract ook gebruiken in een vape door het te laten verdampen op een temperatuur van 150-160 graden celsius.

Wat zijn de effecten van Indian Spirit - Great Mullein (Verbascum Thapsus) - 50G Shredded?

Het kruiden extract heeft meerdere positieve bijwerkingen. Met de thee kun je er onder andere voor zorgen om de luchtwegen in je keel te genezen en je weerstand te verbeteren. Great Mullein is dan ook zeer populair in de koudere herfst- en wintermaanden. Daarnaast kan het extract enkele positieve effecten hebben op je gemoedstoestand en ervoor zorgen dat dit verbeterd!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.